|
Strona internetowa - czego brakuje, co dodać, co zmienić? |
| Autor |
Wiadomość |
Gonzo
Major
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 14:47 Strona internetowa - czego brakuje, co dodać, co zmienić?
|
|
|
Mam takie pytanie a właściwie kilka.
Co chcielibyście aby zostało dodane na stronie (dział lub tym podobne) ?
Czego wam brakuje ?
Czego jest za mało ?
Ewentualnie jakieś zmiany na stronie lub propozycje zmian z waszej strony.
Nie wiem czy ktoś tutaj zaglądnie czy nie lepiej wydzielić nowego tematu ? |
|
|
|
 |
Paweł Sulich
Towarzysz Paafko

|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 20:46
|
|
|
Mnie brakuje zdjęć gier |
|
|
|
 |
jarzynek
Caporal
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 21:07
|
|
|
| Paafko napisał/a: | | ]Mnie brakuje zdjęć gier Smile |
O, to, to, to!
Chociaż, z drugiej strony, po co, przecież to
| Gonzo napisał/a: | | Forum ślepców ... |
|
|
|
|
 |
Gonzo
Major
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 21:43
|
|
|
Apfff ślepców , wtedy kiedy pytałeś się o nie działające zdjęcia wszystko było omówione w temacie do którego podałem linka poniżej.
Specjalnie wyciąłeś jedno zdanie z kontekstu żeby tutaj wyszło że jestem niedobry.
A zdjęć narazie nie będzie (przynajmniej moich) bo mi cyfrówka odmówiła współpracy z 2 miesiące temu i nie zmieniła zdania. |
|
|
|
 |
Gonzo
Major
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 13:31
|
|
|
Mi najbardziej na stronie brakuje informatora konwentowego. Tzn jest takie cuś ale bardzo zapuszczone. Ja sie w tych imprezach nie orientuje ale nazbierało sie tego ostatnio.
AARy z konwentów i pojedyńczych gier też są na forum i chyba wystarczy spytać autorów czy można umieścić na stronie.
Sam Raleen pisał kiedyś że dużo czegoś takiego jest w dziale "Klub przy smolnej" kiedy mówiłem że od początku forum jeszcze tam nie wszedłem.
W działach o grach planszowych podobnie , nie przeglądam wszystkich ale widziałem 1 lub 2 recenzje forumowiczów.
Przyznaje się że przeglądam te forum raczej pobieżnie i głównie to co mnie interesuje dlatego pewnie dużo takich rzeczy przegapiłem.
PS. Do Admina lub moderatora.
Proponuję ostatnie 5 postów wydzielić i stworzyć nowy temat :
"Strona internetowa - czego brakuje , co dodać , co zmienić ?" bo ten tutaj chyba nie cieszy się popularnością i nie zwraca dostatecznej uwagi. |
|
|
|
 |
Raleen
Colonel Général

|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 13:50
|
|
|
| Słusznie, po prostu nie miałem czasu, aby o wszystko się zatroszczyć, a sami organizatorzy konwentów jakoś też mało się interesowali. Zwłaszcza dotyczy to organizatorów konwentów w Muszynie i Lublinie, bo w przypadku Grenadiera i Pól chwały te sprawy powierzono mi. |
_________________ Wojna pałacom, pokój chatom! |
|
|
|
 |
AWu
Censor Słońce Austerlitz

|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 15:39
|
|
|
mam propozycje
ale raczej z gatunku kosmetycznych
nie mozna by dodac takiej ikonki co sie pojawia na pasku adresu przed adresem i w ulubionych zamiast obrazka defoultowego ?
glupotka ale dodaje coolerskosci - i latwiej nawigowac w niektorych wersjach zakladek/ulubionych
o cos takiego |
_________________ "W lipcu Machno zaprosił Grigoriewa na rozmowy i kazał go zamordować. Ludzie Grigoriewa, pod wrażeniem tego pokazu bandyckich metod w większości przyłączyli się do Machny."
"Ten karabin maszynowy uratował wioskę trzy razy: dwa przed bolszewikami i raz przed białymi" |
|
|
|
 |
Gonzo
Major
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007 15:50
|
|
|
| Nigdy czegoś takiego nie robiłem ale zobaczę co da się wykombinować. |
|
|
|
 |
Pejotl
Sergent-Major

|
Wysłany: Sro 18 Lis, 2009 14:04
|
|
|
| Jeśli wolno powybrzydzać, można by dodać sortowanie recenzji po dacie dodania w dziale Recenzje (bo tam jest najwięcej wpisów, ale generalnie w każdym dziale). W ten sposób łatwiej byłoby się zorientować czy pojawiło się coś nowego. |
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry. |
|
|
|
 |
Arteusz
Praetor Eurowargamer

|
Wysłany: Sro 18 Lis, 2009 15:06
|
|
|
Fakt, nie było sortowania po dacie. Strona jest na razie w przebudowie. Będzie nowa odsłona i wtedy pomyślimy. Układ po nazwach jest najbardziej czytelny.
Dla tej wersji strony najlepiej szukać po wpisach na stronie głównej w newsach. Tam jest chronologicznie. Trochę nieporęcznie, ale się da. |
_________________ Moje gry
Szlachectwa nie nabiera się przez urodzenie, ale przez czyny.
"Moim obowiązkiem, jako patrioty, nie jest umrzeć za swój kraj, ale sprawić, żeby wróg oddał życie za własny". |
|
|
|
 |
Sheeshka
Adjudant

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 18:35
|
|
|
Można dodać do listy emotikonów to -> ?
Czy będę musiał nadal stosować jako zamiennika tego->
Z góry dziękuję |
|
|
|
 |
Raleen
Colonel Général

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 18:40
|
|
|
Trzeba będzie pogrzebać.
A tak na marginesie tu są uwagi raczej do samej strony niż forum, ale niech będzie . |
_________________ Wojna pałacom, pokój chatom! |
|
|
|
 |
Paweł Sulich
Towarzysz Paafko

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 22:05
|
|
|
Ale to chyba jak skończysz 18 lat
Do tej chwili rządzi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi
|
|
|
|
 |
Sheeshka
Adjudant

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 22:16
|
|
|
| Paweł Sulich napisał/a: | Ale to chyba jak skończysz 18 lat
Do tej chwili rządzi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi
|
Ale to bezalkoholowe Tu chodzi o gest |
|
|
|
 |
Marcon
Sergent

Wiek: 17 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 140 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 22:21
|
|
|
| Cytat: | Do tej chwili rządzi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi |
Czyli inaczej - państwo wydaje kupę kasy aby zmniejszyć sprzedaż alkoholu, tym samym zmniejszając swoje dochody oraz wzrost gospodarczy.
Może jednak lepiej skończyć już ten offtop, więc może napisze coś konstruktywnego:
Pod tytułem i opisem forum są linki do Strategii i Strategów oraz do Diablosów. Pierwszy jest już chyba nieaktualny (w stopce jako reklama też jest ten sam link), a drugi raczej nic nie daje bo nie da się wejść bo wymaga jakiegoś hasła i loginu... |
|
|
|
 |
|
|